Bahçeli: Kılıçdaroğlu Davası ve Teğmenlere Destek

Kılıçdaroğlu’nun kalkanı CHP’dir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açılan dava ve siyasi yasak talebi hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 3.5 yıla kadar hapis istemi ile bir dava açılıyor. Aynı zamanda siyasi yasak da getirilmesi talep ediliyor. MHP’nin ve MHP’li yöneticilerin şikâyeti üzerine açılan bu dava elbette ki siyasi bir davadır. Bu ülke için çok büyük bir utançtır” dedi.

Bahçeli ayrıca, CHP’nin genel başkanlarının Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e sadakatinden ve doğruluktan ödün vermeden yürüdüklerini belirtti. “Şunu hiç kimse unutmasın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kalkanı üyesinden genel başkanına kadar CHP’dir” diyen Bahçeli, Zafer Haftası’nda Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan genç teğmenlere yapılan saygısızlığın affedilmeyeceğini vurguladı.

“Milletimizin dokunulmazı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılık en önemli değerimizdir. TSK içindeki tarikatçılara ve FETÖ’cülere karşı duruşumuz net ve kararlıdır. Harp Okulu’ndan mezun olanlar, Mustafa Kemal’in ilkelerini yaşayacaklar ve onun izinden gideceklerdir” diyen Bahçeli, Atatürk’ün askerlerine sahip çıkacaklarını ifade etti.