Bahçeli’den Seçim Başarısı ve 19 Mayıs Mesajı

MHP lideri Bahçeli: Kumpasçılarla işimiz olamaz




Bahçeli’den Seçim Sonrası Açıklamalar: Türkiye Demokrasisi Güçlü Bir Şekilde Ispatlandı

Bahçeli’den Seçim Sonrası Açıklamalar: Türkiye Demokrasisi Güçlü Bir Şekilde Ispatlandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam Patalya Otel’de düzenlenen toplantıda partisinin seçimlerdeki başarısını değerlendirdi. Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“Kızılcahamam Patalya Otel’de düzenlediğimiz bu toplantımızın hayırlı sonuçlara kapı aralamasını niyaz ve temenni ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde, ‘Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi’ yapılmış ve Türkiye zincirleme seçimler dönemini geride bırakmıştır. Ülkemiz artık seçim gündeminden çıkmıştır.”

Seçim sonuçlarına değinen Bahçeli, “Mensubiyetinden iftihar ettiğimiz ve egemenliğin yegane sahibi aziz milletimiz nihai kararını vermiş, böylelikle seçimsiz geçecek dört yıllık süreye girilmiştir. Ülkemizin demokratik rüştü 31 Mart’ta bir kez daha ve üst düzeyde ispat edilmiştir” dedi.

Bahçeli, seçilen belediye başkanlarına da seslenerek, “Sizler 31 Mart 2024 tarihinde; il, ilçe ve beldelerinizde yaşayan vatandaşlarımızın takdir ve tercihiyle belediye başkanı olarak seçilip tarihi bir sorumluluğu omuzladınız” şeklinde konuştu.

MHP’nin Türkiye genelindeki başarısına vurgu yapan Bahçeli, “31 Mart 2024 seçimlerinin kendine özgü şartları içinde partimiz ve Cumhur İttifakı hamd olsun başarıya ulaşmış, seçimlerden yüz akıyla çıkmıştır” diye belirtti.

Bahçeli’nin açıklamalarında yer verdiği diğer önemli konular arasında terörizme karşı sıfır tolerans, milli birlik ve gelecek vizyonu gibi konular da yer aldı.

Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da unutmayan Bahçeli, “Gençlerimizin her biri geleceğimizin tacıdır. Onlardan esirgeyeceğimiz hiçbir şey olmaz. Sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde sözlerine son verdi.