Bakan Kurum: İstanbul bizim aşkımız, Yaparsa AK Parti yapar!

Bakan Kurum: Söz uçar eser kalır, bunların eseri yok

İnşaat ve Çevre Bakanı Murat Kurum, Alemdağ Caddesi’nde gerçekleştirilen bir mitinge katıldı ve yaptığı konuşmada, İstanbul’un AK Parti tarafından hizmet edilen bir yer olduğunu vurguladı. Bakan Kurum, “İstanbul bizim aşkımız, sevdamız ve ruhumuz. Bu kadim şehrin istikbalini ehliyetsizlerin insafına terk etmedik.” dedi.
 

Bakan Kurum, binlerce başarı hikayesine imza atarak vatandaşların mutluluğunu sağlamak için İstanbul’da hizmet vermenin kendileri için bir onur olduğunu söyledi. “Yarısı Bizden Kampanyası”na 125 bin başvuruda bulunulduğunu açıklayarak, 2,5 milyon kişinin hayatının değişeceğini ifade etti.

 

Ümraniye’deki çalışmalara da değinen Bakan Kurum, Osmangazi Korusu Millet Bahçesi’nden katlı otoparka, atık getirme merkezinden kentsel dönüşüm projelerine kadar her sokağa aynı hizmetleri götürme çabası ile çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Mahallelere eşit hizmet götürdüklerini ve önceliklerinin hep eser ve proje olduğunu belirtti.

 

Bakan Kurum, kazandıkları sözleri yerine getirmenin önemine de değinerek “Biz milletimize söz veririz ve onu hemen yaparız. Yaparsa AK Parti yapar.” dedi. Hazine mülkiyetinde olan 275 bin metrekarelik arazinin sosyal donatı alanı olarak kullanılması ve vatandaşların tapu sorunlarının çözümü gibi konularda ilerleme kaydettiğini söyledi.  Son olarak, “Bunların eseri yok eseri. Ama biz milletimize söz veririz ve onu hemen yaparız. Her zaman söylediğimiz gibi; yaparsa AK Parti yapar” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.