Bakan Yerlikaya’dan Manisa Merkezli Organize Suç Örgütlerine Operasyon Başlıklı Haber

Manisa merkezli 7 ilde Mahzen-11 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 3 suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya, manşetten Manisa merkezli 7 ilde Jandarma tarafından yürütülen “Mahzen-11” Operasyonları hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Yapılan operasyonlarda, 3 farklı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da içinde olduğu 18 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Erdoğan Şener’in (Şenerler), Sadrettin Avcı’nın (Avcılar) ve Fedai Karal’ın (Karallar) liderliklerini yaptığı 3 farklı organize suç örgütü çökertildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonlar sonucunda, Manisa merkezli İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve Balıkesir’de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyelerinin, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kara para aklama, nitelikli dolandırıcılık ve tefecilik suçları işlediği belirlendi.”

Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 7 adet ruhsatsız tabanca, 6 av tüfeği, 47 otomobil, 2 tekne, çeşitli çek, senet, araç satış sözleşmesi ve tapu sözleşmesi ile büyük miktarda nakit para ve dijital materyale el konulduğunu da paylaştı. Manisa merkezli yürütülen bu operasyonlarla ilgili detaylar yakında açıklanacak.