Balıkesir Üniversitesi Öğrencisi Kurye Bıçaklandı

Caninin ilk ifadesi ortaya çıktı... Tersleyince bıçakladım

BALIKESİR Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencisi kurye bıçaklanarak öldürüldü

BALIKESİR’de zincir restoranda kurye olarak çalışmaya başlayan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman (20), 6 Mayıs Pazartesi günü işten dönerken yaşanan vahim olayda hayatını kaybetti.

E.Ö. tarafından saldırıya uğrayan Akman, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri sonucu kanlar içinde yaşamını yitirdi. E.Ö. saldırganlık sonrası olay yerinden kaçarken, Akman’ın cesedi sağlık ekipleri tarafından bulundu.

11 Mayıs tarihinde gerçekleşen bu acı olayın ardından E.Ö. ve ailesiyle birlikte yaşadığı evde yapılan operasyon sonucu yakalandı. E.Ö. ve babası O.Ö., polis tarafından gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edildi.

6 ayrı suç kaydı bulunan E.Ö. tutuklanırken, babası serbest bırakıldı. Olaydan bir hafta önce ise, Akman’ın ailesiyle olduğu tatil ve kız arkadaşıyla vakit geçirirken çekilmiş görüntüler ortaya çıktı.

Tutuklanan E.Ö.’nün ifadesine göre saldırının nedeni, “Babamın sevgilisine olan soruma aldığı ters cevap” oldu. Ancak gerçekler ortaya çıktığında, E.Ö. ve Akman’ın birbirleriyle tanışıklığının olmadığı belirlendi.

Baba Orhan Özdemir’in alkol aldığını iddia ederek olayla hiçbir ilişkisi olmadığını belirtmesine rağmen tutuklanması, olayın derinleşmesine sebep oldu. Akman’ın 25 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği bu üzücü vakada, ailenin ve toplumun adalet arayışı ise devam ediyor.