Bandırma’da Kıskançlık Cinayeti: Hurdacı Sevgilisini 97 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü

Yine aynı bahane

Bandırma’da, bir hurdacı olan Kadir Meşe’nin 3 aylık hamile sevgilisi Hazal Alpyörük ile yaşadığı evde, “kıskançlık” nedeniyle bir tartışma çıktı. Olay sırasında mutfaktan aldığı bir bıçakla Alpyörük’e saldıran Meşe, 97 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Genç kadın, komşuların haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kadir Meşe, polis merkezinde teslim olup tutuklandı.
Olayla ilgili Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada ‘kasten öldürme’ suçundan yargılanan Meşe, ilk duruşmada verdiği ifadede, “Kayınvalidem sosyal medya üzerinden eşimi para karşılığı pazarlıyordu. Hazal uyuşturucu kullanıyordu. Ayrıca, karnındaki bebek benden değildi. Eve geldiğimde kendisini çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladım” dedi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda ise genç kadının 25 santim boyunda bir bıçakla 97 yerinden bıçaklandığı, karnındaki bebeğin babasının ise Meşe olduğu belirtildi.
Duruşmada, pişmanlık duyduğunu iddia eden Meşe, “Hâkim Bey, Hazal’ı namusum ve şerefim için öldürdüm. Siz nasıl uygun görürseniz o benim kabulümdür” dedi. Ancak sanık avukatı, müvekkilinin uzun süre uyuşturucu kullandığı için akıl sağlığının yerinde olmadığını savundu ve akıl ve ruh sağlığı hastanesine sevk edilerek rapor alınmasını talep etti. Mahkeme heyeti, Meşe’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.