Batman’da Bir Mısır Tarlasında Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybeden Cevat T’nin Cesedi Bulundu

Batman’da şüpheli ölüm! Mısır tarlasında erkek cesedi bulundu

Batman Karabağ Parkı yanındaki mısır tarlasında meydana gelen bir olay hakkında bilgi edindik. Parktaki vatandaşlar, 112 çağrı merkezine haber vererek mısır tarlası içinde yaralı bir adamın olduğunu bildirdi. Bu haber üzerine polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ekipler, adamı bulmak için tarla üzerinde dron kullanmaya karar verdi. Dron yardımıyla tarlayı ararken, maalesef 56 yaşındaki Cevat T.’nin hayatına son veren cansız bedenine ulaşıldı. Sağlık ekipleri çağrıldı ve Cevat T.’nin cesedi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Polis, Cevat T.’nin şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi üzerine soruşturma başlattı. Bu olayın nasıl gerçekleştiği ve Cevat T.’nin ölüm nedeni üzerinde detaylı incelemeler yapılacak.

Olay yerinde yaşananlar, komşuları ve diğer tanıklar tarafından da anlatıldı. Komşular, Cevat T.’nin son dönemde herhangi bir probleminin olmadığını ve şaşırtıcı bir şekilde ölümün gerçekleştiğini belirtti. Araştırmalar devam ederken, Cevat T.’nin yakınları da acı içinde bekleyişlerini sürdürüyor. Bu acı olayın ardındaki gerçeklerin açığa çıkması için yetkililerin çalışmaları devam edecek.