Bayraklı’da Motosikletli Kurye Tacizden Tutuklandı

İzmir'de iğrenç olay... 2 kişiyi taciz eden motokurye yakalandı! Meslektaşlarının saldırısına uğradı

Bayraklı’da Motosikletli Kurye İki Kadına Tacizde Bulundu, Yakalandı

Çiçek Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde evinden çıkan E.Ç. isimli kadın, kucağındaki çocuk ile yürürken arkadan yaklaşan motosikletli kurye tarafından fiziksel tacize uğradı. Kuryenin plakası kapalı ve kask takılıydı. E.Ç. konuyu Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Aynı gün içerisinde Tepekule Mahallesi’nde de başka bir kadın olan S.K. tacize uğradı ve polise giderek şikayetçi oldu.

Olaylar üzerine Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin motosikletinin plakasının pembe bir bez ile kapatıldığını belirledi. Ayrıca, bölgedeki diğer motokuryelerin ifadeleri doğrultusunda şüphelinin T.C. olduğu tespit edildi.

Şüpheli T.C. meslektaşları tarafından polise teslim edilirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarıldığı sırada meslektaşları tarafından saldırıya uğradı. T.C.’yi darbeden motokuryeler, diğer meslektaşları tarafından uzaklaştırıldı. Olaylar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde E.Ç. ve S.K. isimli iki kadına tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan motokurye T.C., sevk edildiği adliyede tutuklandı.