Bayram Tatili Trafik Yoğunluğu ve Denetimler

Otoyollarda Kurban Bayramı yoğunluğu

Ulaşımda 43 İlin Geçiş Güzergahı Kırıkkale’de

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla, gece yarısından itibaren artan trafik yoğunluğu Kırıkkale’de hissedilmeye başladı. Kırıkkale-Ankara D200 Karayolu’ndaki araç trafiği dron ile havadan görüntülendi. Aynı şekilde Kırıkkale-Kayseri D765 Karayolu’nda da araçların akıcı şekilde ilerlediği gözlendi. Jandarma ve polis ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde seyahat eden yolcuların GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusu yapıldı ve sürücüler ile araçların evrakları kontrol edildi.

Yetkililer, bayram süresince trafik akışının düzenli ve güvenli bir şekilde sağlanabilmesi için ek önlemler alındığını belirtti. Trafik yoğunluğunun gün içerisinde de artarak devam etmesi bekleniyor.

Osmangazi Köprüsü’nde Akıcı Yoğunluk Hüküm Sürüyor

Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile Anadolu’nun farklı şehirlerine gitmek isteyen tatilcilerin yolculuğu devam ediyor. Osmangazi Köprüsü gibi önemli geçiş noktalarında trafik akıcı yoğunluğun hakim olduğu görüldü. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 saat boyunca güzergah üzerinde denetimlerini sürdürüyor. Bayram boyunca 5 bin 310 personel, vatandaşların huzuru için görev yapacak.