BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Seçim Zaferi Sonrası Muhsin Yazıcıoğlu’nun Mezarını Ziyaret Etti

Destici'den, Sivas teşkilatı ile Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Seçim Zaferi Sonrası Muhsin Yazıcıoğlu’nun Mezarını Ziyaret Etti

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre Sivas Belediye Başkanlığını kazanan partisinin adayı Adem Uzun ve Şarkışla ilçesini kazanan Kasım Gültekin ile birlikte, BBP kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarını ziyaret etti, dua okudu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Destici, “Muhsin Yazıcıoğlu, sadece bir parti genel başkanı değil, aynı zamanda inanmış bir mümin ve Allah’ın sevgili kullarından biriydi. Onu sevmeyen yok gibiydi. Sadece 15 sene önce yaşadığımız acı olayda hayatını kaybetmesine rağmen, hala herkesin kalbinde yaşamaya devam ediyor” dedi.

Destici, Yazıcıoğlu’nun ölümünden sonra partinin yola devam ettiğini vurgulayarak, “Bugün burada başımız dik bir şekilde, Muhsin Başkanımızın kabri başında toplandık. Sivas, onun için çok özel bir yerdi. Çünkü Sivas, onun kara sevdasıydı. Her seçimde bu şehirde bulunmak ve kazanmak istiyordu. Şarkışla da bizim için önemli bir yerdi. Bu seçimlerde Sivas ve Şarkışla’da büyük başarı elde ettik. Sivas Belediye Başkanlığı Dr. Adem Uzun’a, Şarkışla Belediye Başkanlığı ise Kasım Gültekin’e emanet” ifadelerini kullandı.

“2019’daki yerel seçimlerde 5 ilçe ve 5 belde belediye başkanlığı kazandık. Bu sefer ise bu başarıyı neredeyse 3’e katladık. Tüm seçimlere katılan ve terörle mücadelede yer alan tüm partilere ve adaylara başarılar diliyoruz” diyen Destici, konuşmasını tamamladı.