Beşiktaş Yıldız Mahallesi’nde Apartman Bodrumunda Yaşanan Kaza

Beşiktaş'ta aynı eve 3. kez araç çarptı! 'Deprem oldu sandık ama bu kazalara alıştık'

Beşiktaş Yıldız Mahallesi’nde Apartman Bodrumunda Kaza! 3. Kez Hasar Aldı

Beşiktaş Yıldız Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın bodrum katındaki daire, son 3 ay içerisinde 3. kez kaza sonucu hasar gördü. Daire sakinlerinden Selver Yaprak, 23 Nisan sabahı dışarıdan gelen çarpma sesiyle uyandı ve yaşadığı evin önünde aracın ezilmiş halini gördü.

Saat 06.30 sıralarında dik bir yokuştan inen Erten Çayir’ın kontrolünden çıkan aracı, Selver Yaprak’ın evine çarptı. Olayda yaralanan olmazken, sürücü ve mahalleli büyük bir panik yaşadı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın evin içine girişi de net bir şekilde görülüyor.

Selver Yaprak, yaşadığı eve son 3 ay içerisinde 3 aracın çarptığını belirterek, “Bu sabah yine bir gürültüyle uyandık. Bu 3 ayda 3. kez aynı olayı yaşadık. Kazadan önce uykudaydım, yaklaşık 10 dakika önce su içmek için kalkmıştım. Kazaların ardından komşularımız sürücüye yardım etmeye çalıştı” dedi.

Apartmanın 30 yıllık yöneticisi Coşkun Ökol, yaşanan kazaların toplamda 6 kez tekrarlandığını ve önlem alınması gerektiğini belirtti. Ökol, “Yıllardır bu apartmanda yaşamama rağmen bu olayı 6 kez gördüm. Yokuşa hız kesiciler konuldu ama yetersiz. Arabalar hala hızla geliyor ve içeri giriyor. Bu duruma çözüm bulunmalı, aksi halde bir trajedi kaçınılmaz olabilir” şeklinde konuştu.