Beton Mikseri Kazası: Acı Kayıp ve Alkol Tespit Edildi

8 yaşındaki Emir hayatını kaybetmişti: Beton mikserinden bulunanlar dehşete düşürdü...Korkunç kazadan yeni görüntüler!

Kağıthane Gürsel Mahallesi’nde Beton Mikseri Gelin Arabasının Üzerine Devrildi, 8 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Kağıthane Gürsel Mahallesi’nde dün yaşanan kazada, virajı alamayan Hüseyin Toyga (52) yönetimindeki 34 FST 487 plakalı beton mikseri, yol kenarında bekleyen K.N.’ye (41) ait 34 HDB 293 plakalı gelin arabasının üzerine devrildi. Olay sırasında ailesiyle düğüne gitmek üzere aracın arka koltuğuna binmek isteyen 8 yaşındaki Emir Berk Nalcı, beton mikseri ile gelin arabası arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis ve itfaiyenin müdahalesiyle hayatını kaybeden çocuğun yakınları sinir krizleri geçirirken, yaralanan şoför Hüseyin Toyga hastaneye kaldırıldı.

Nalcı’nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerince incelendikten sonra ambulans ile Adli Tıp Kurumu morguna sevkedildi. Olay sırasında çocuğun annesinin yaptığı “çocuğum yok, çocuğumu verin” feryadı ise yürekleri dağladı.

Yaşanan feci kazaya ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, viraja hızlı giren beton mikserinin çocuğa ve araca çarpması anında yaşananlar yer alıyor. Kazanın ardından çevredekilerin olay yerine koşarak yardıma gitmeleri de kameraya yansıdı.

Olaydan sonra hastaneye kaldırılan yaralı şoför Hüseyin Toyga’nın yapılan alkol testinde 0.40 promil alkollü olduğu belirlendi. Ayrıca kamyonda yapılan aramalarda alkol şişeleri bulundu. Taburcu edilen Toyga, adli işlemler için “taksirle öldürme” suçundan adliyeye sevk edildi.