Beylikdüzü Cinayetinin Ardından Şüphelinin Yargılandığı Duruşma Devam Ediyor

İki kızı öldürülen babanın mücadelesi: En azından torunumu bana verin

Beylikdüzü’nde geçen yıl meydana gelen bir olayla ilgili olarak Ferhat Boduroğlu’nun yargılanması devam ediyor. Eşi Vildan Boduroğlu ve baldızı Fatma Zehra Koyun’ı evde bulunduğu sırada bıçaklayarak öldüren Ferhat Boduroğlu, daha sonra fotoğraflarını çekerek aile bireylerine göndermişti. Duruşmada, öldürülen kadınların babası Mustafa Koyun, Ferhat Boduroğlu’nun cinayet saati olarak düşünülen saatlerde evden çıktığını ve güvenlik kamerası görüntülerinde kollarında ve bacaklarında kan izleri olduğunu belirtti. Koyun, bu görüntülerin delil olarak sunulmasını talep etti ancak mahkeme bu talebi reddetti.

Cinayetlerden 1 gün sonra, kızlarının ölüm haberini sosyal medyadan öğrenen Mustafa Koyun, şunları söyledi: “İki tane kızım canice öldürüldü ve ne bir kamu görevlisi ne de bir polis bize haber vermedi. Bu haberi sosyal medyadan öğrenmek zorunda kaldık. Torunum da aynı gün yetiştirme yurduna verildi. Eğer aynı gün bize haber verilseydi, torunumu alabilirdim. Cinayetten 24 dakika önce çıkan şahıs hala serbest ve dışarıda dolaşıyor. Büyük kızım mutfakta 38 bıçak darbesiyle, küçük kızım ise üst katta 22 bıçak darbesiyle öldürüldü.”

Bu olayın meydana geldiği sitede yaz ayında, camlar açıkken böyle bir olayın gerçekleşmesine rağmen hiçbir ses duyulmamış. Bu nedenle, bu cinayetlerin önceden planlandığını ve hazırlıklar yapıldığını düşünüyorum. Torunum şu anda bir yetiştirme yurdunda 1 yıl 2 aydır tutuluyor ve bunu anlamıyorum. Benim iki küçük çocuğum zaten var ve maddi olarak da imkânım var. İki kızımın canice öldürülmesi zaten yeterince acı verici, şu anda torunumun orada olması ise beni daha da üzüyor. Lütfen Allah rızası için en azından torunumu yanıma alın.”