Beylikdüzü’ndeki Ceset Olayı

Acılı abladan çağrı: Kardeşimin katilini bulun

Beylikdüzü’nde Bulunan Bir Cesetle İlgili Şok Edici Gelişme

Polis, kamera görüntülerini inceleyerek Beylikdüzü’nden bir araca konulup Mimar Sinan Köprüsü’ne götürülen bir cesedin detaylarını ortaya çıkardı. Görüntülerde aracı kullanan kişinin uyuşturucudan sabıkalı Yavuz Güngör olduğu tespit edilirken, yanında olan kişinin ise Fırat B. olduğu belirlendi. Ayrıca, cesedin sarılı olduğu halının üzerindeki yıkamacı etiketi sayesinde şüphelilerin bir ay önce Beylikdüzü’nde kiraladıkları evin adresine ulaşıldı.

Polis, evde yapılan operasyonda halıyı denize atan Fırat B. (53) ve son görüştüğü kişi olan Sedef Güler’in eski sevgilisi Onur Ö.’yü gözaltına aldı. Fırat B. ifadesinde Yavuz Güngör’ü suçlayarak “Yavuz Güngör beni arayıp eve geldiğimde kız ölmüştü. Cesedi halıya sarıp otomobile taşıdık ve köprüden attık. Ben öldürmedim” dedi. Bu ifadeler ve yapılan incelemeler sonucunda polis, katil olabileceği düşünülen Yavuz Güngör’ü aramaya başladı.

Sedef Güler’in ablası Sevda Güler ise sosyal medyada Yavuz Güngör’ü arayarak kardeşinin katilinin yakalanması için yardım çağrısında bulundu. Sevda Güler, Yavuz Güngör hakkında “Pisliğin adı Yavuz Güngör. Kardeşimi bugün toprağa verdim, acılar içinde öldü. Yavuz Güngör hala özgür dolaşıyor ve kardeşimin katili olduğuna inanıyorum. Sedef için lütfen sosyal medyada bu adamın fotoğrafını paylaşın” şeklinde bir notla paylaşım yaptı.