Bıçaklı Saldırı: Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Bingöl'deki bıçaklı saldırıda can kaybı 4'e yükseldi! Cani hakkında yeni detaylar ortaya çıktı... Kendi kardeşleri bile korkuyormuş

Bahçelievler Mahallesi’nde Bıçaklı Saldırı: 9 Kişi Yaralandı

Dün öğleden sonra Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkisinde yaşanan olayda, madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu, bir kişiyle yaşadığı tartışma sonucunda bıçakla yaraladı. Zazaoğlu, kaçarken çevrede bulunan diğer kişilere de bıçakla saldırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 9 kişinin yaralandığı görüldü. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Ekrem Burhanettin Budancamanak (85) ve Erdal Çaparlar (45) maalesef kurtarılamadılar.

Emniyet güçlerinin başlattığı çalışma sonucunda Emir Can Zazaoğlu’nun yakalanıp gözaltına alındığı belirtildi. Zazaoğlu, dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Diğer yandan, hastanede tedavisi süren diğer yaralılardan Fikri Carfi ve Özcan Aydın bu sabah hayatını kaybetti. Niyazi Y., Yılmaz Ç., Hasan B., Ahmet G. ve Sezer T. ise halen hastanede tedavi altında bulunmaktadır.

Emir Can Zazaoğlu 6 Gün Önce Tahliye Edilmiş

Emir Can Zazaoğlu’nun Bingöl’de geçmişte karıştığı olaylar nedeniyle cezaevinde bulunduğu ancak mağdurun şikayetini geri çekmesi ve ailesinin zararı karşılaması üzerine 19 Temmuz’da tahliye edildiği ortaya çıktı. Zazaoğlu’nun daha önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve hastaneden kaçtığı bilgileri de gündeme gelmişti.

Zazaoğlu’nun ailesi, daha önce oğullarının psikolojik sorunları ve madde bağımlılığıyla ilgili hastaneye başvurduklarını ancak durumun kontrol altına alınamadığını belirtmişti.

Yeni Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Son olarak ortaya çıkan yeni güvenlik kamerası görüntülerinde Emir Can Zazaoğlu’nun yaşanan olayda Niyazi Y.’yi bıçakladığı, sırtına tekme attığı ve ardından bıçağın yere düştüğü görülmektedir. Başka bir görüntüde ise Zazaoğlu’nun kaçan kişiyi takip ettiği ve olaya tanıklık eden sürücülerin tepkisi üzerine olay yerinden kaçtığı anlar kaydedilmiştir.