Bungalovlar İddialı Olay!

Parasını alamayan müteahhit evi götürdü... Geriye sadece çakıl taşları kaldı

Bungalovlar Çalındı İddiası Ortaya Atıldı!

Çatalca’da bulunan sitede yer alan 5 evi alan ve bahçelerini düzenleyen ev sahipleri, bungalovları hafta sonları ve tatillerde kullanmaya başladı. Ancak iddiaya göre, bu bungalovlardan birinin sahibi Y.K.Y., siteyi yapan kişiyle alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Alacaklı olan Y.K.Y’nin iddialara göre bir gece, yanında getirdiği kişiler ve araçlarla birlikte sitenin içindeki 5 bungalovu havuzuyla birlikte çaldığı iddia edildi. Diğer ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlarına ulaşınca büyük bir şok yaşadı. Evlerinden sadece çakıl taşlarının kaldığını gören ev sahipleri durumu hemen jandarmaya ihbar etti. Jandarma ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme yaptı.

Ev sahibi Enis Onat, konuyla ilgili şunları söyledi: “Buraya vinçler, kamyonlar getirilmiş ve bu şekilde çalınmış. İşin içinde site hissedarlarından biri var. Onu bulduk ve maddi sıkıntıları olduğunu anlattı. Bu durumdan şikayetçi olduk.”

Aynı zamanda Çatalca Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Emniyet birimlerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Evleri yapan müteahhidin, malzemeleri alamadığı için söz konusu bungalovları sökerek bölgeden kaldırdığı tespit edildi.”