Bursa-Yalova Karayolunda Meydana Gelen Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı

Takla atan otomobilde emniyet kemeri kullanmayan 4 genç yola savruldu: 3 ölü

Kazada 3 Kişi Yaşamını Yitirdi, 1 Kişi Ağır Yaralandı

Dün akşam saatlerinde Bursa-Yalova kara yolunda meydana gelen kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, Bölge Trafik Amirliği yakınlarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, 16 BAD 950 plakalı otomobil, sürücüsü Abidin Çavdar tarafından Orhangazi istikametine doğru kullanılıyordu. Karsak bölgesindeki Gemlik Trafik Büro Amirliği’nin hemen ardından, henüz bilinmeyen bir nedenle araç kontrolden çıktı ve takla attı. Kazada, araç içerisinde bulunan 4 kişi araçtan savruldu.

Olay yerine ulaşan 112 acil servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kazada yaralanan Berke Candarı, Onur Şenol ve Eren Kaya, farklı hastanelere sevk edildi. Maalesef, sürücü Abidin Çavdar olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

Polis incelemesinde, otomobilde bulunan 4 kişinin emniyet kemerlerinin takılı olmadığı tespit edildi. Kazayı gören vatandaşlar tarafından yapılan ihbar sonucunda başlatılan ilk inceleme, bu üzücü sonuca ulaştı.

Kazada ağır yaralanan Onur Şenol, Gemlik Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Eren Kaya ise Gemlik Devlet Hastanesi’ndeki tedavi sonrasında Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan ve tedavisi devam eden Berke Candarlı’nın durumu ise stabil durumda.

Bu üzücü kaza sonucunda, gezme amacıyla bir araya gelen dört arkadaştan üçü hayatını kaybetmiştir. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma devam etmektedir.