Bursa’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kontrolden çıkan kamyonet önce servis minibüsüne ardından çekiciye çarptı: Acı haber geldi

Bursa’nın Osmangazi ilçesi, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Geçit Mahallesi’nde dün gece saat 23.30’da, İzmir istikametinden İstanbul istikametine seyreden 34 AF 4820 plakalı kamyonet aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Kamyonet, metrelerce savrulduktan sonra önce önünde seyreden 16 S 1101 plakalı servis minibüsüne, ardından 16 AOZ 056 plakalı çekiciye çarptı. Kazada servis minibüsünde herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kamyonetin sürücüsü Uğur Kaval, kamyonette bulunan Cemil Albayrak ve çekici sürücüsü Ali Özcan yaralandı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri aracın içinde sıkışan Cemil Albayrak’ı kurtarmak için çalışma başlatırken, polis ekipleri de olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, yaralıları Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Cemil Albayrak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi süren Ali Özcan ve Uğur Kaval’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı ve yol temizleme çalışmalarını tamamladı. Trafik, normal seyrine döndü. Soruşturma ise devam ediyor.