CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kaynakları Belirsiz Haberlere Dikkat Çekti ve Adaylık Sürecine İlişkin Açıklamalarda Bulundu

‘Aday olursam önce aileme söylerim’

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bir grup gazeteciyle yaptığı sohbet sırasında şu açıklamalarda bulundu: “Grup Başkanlığı’nın nasıl yapılması gerektiği konusunda bir sıkıntı yok ancak bilinmeyen kaynaklardan birçok haber yayınlanıyor, ne amaçla yapıldığını bilmiyorum. Adaylık kararı aldığımda önce ailemle sonra Genel Başkan ile paylaşacağım. Genel Başkan ile paylaştığım anda düşüncelerimi ifade ederim, Genel Başkan’ın ne düşündüğünü öğrenmek isterim. Ancak şu anda aramızda bir gerilim yok. Bazı kişiler sadece haber üretiyor.”

ANADOLU TURU
Özel, Grup Başkanlığı’ndan istifa etme iddiaları için ise “Benim hakkımda ‘İstifa etti, Anadolu turuna çıktı’ haberlerini bazı kişiler maksatlı olarak ortaya atıyor. Ben uzun süredir Anadolu turuna çıkıyorum, bundan sonra da genel başkanlık konusunda karar verirsem yine Anadolu turu yaparım. Bu kararı vermezsem de yerel seçimler olduğu için Anadolu’ya giderim elbette” şeklinde konuştu.