CHP Lideri Özgür Özel: İzmir’de İş Dünyası ve Ekonomi Konuşuldu

CHP lideri Özel: İzmir'de seçmenin notu kırıktır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de düzenlenen ‘İzmir İş Dünyası Buluşması’ etkinliğine katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve çeşitli İlçe Belediye başkanları ile adayları da katıldı.

Özel, “İş dünyasından isimler tarafından yapılan tüm konuşmalarda iş birliği ve eşgüdüm var. İzmir’de iş dünyası ile bir aradayız. Ekonomi yönetiminde yapılacaklar konusunda en fazla etkilenecek olanlar İzmir iş dünyasıdır. İzmir, tarihinde İktisat Kongresi’ne ev sahipliği yapmış ve CHP’den vazgeçmeyecektir. İzmir’e yapılan hizmetler memnuniyet yaratsa da beklentiler yüksektir. İzmir’de seçmenin notu kırıktır. Bizim tüm adaylarımız, partimizi gururlandırmış ve umutlu olduğumuz arkadaşlarımızdır” dedi.

Özel, İzmir’in cesur adımlar atmak için önemli bir kent olduğunu belirterek, “İzmir’de değişim ve dönüşüm gereklidir. CHP, Cumhuriyet’i korumak isteyen herkese güven vermektedir. İzmir’in toplumsal yaşamına saygı duyulması, kişisel hak ve özgürlüklerin korunması için sandıkta birlik olmalıyız. Gençlere güveniyoruz ve kadın belediye başkan adaylarımıza güveniyoruz. CHP olarak cesur adımlarla yol almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Özel, enflasyonun ülkenin en büyük sorunlarından biri olduğunu vurgulayarak, dünya genelinde enflasyonun arttığı bir dönemde tedbirler alınması gerektiğini ve ekonomik yönetimlerin faiz silahını kullanarak enflasyonu kontrol altına alması gerektiğini belirtti.