Çiçekçi Kavgası: Dramatik Olaylar!

Tek yumrukla komaya giren çiçekçi öldü

Çiçekçilik Yapan Aile Faciası

Uzun yıllardır çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren Eşref Yunus Yıldırıcı (29), kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25) ve babaları Muhammet Yıldırıcı (60), sosyal medyada çiçek ve buket fotoğraflarını paylaşarak satışa sunuyorlardı.

Geçen günlerde Firdevs Yıldırıcı, bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak kendi işyerinin sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak paylaşılan fotoğrafta yüzü net görünmeyen bir kişi olması Kıvanç Şensöz’ü harekete geçirdi. Şensöz, “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız” diyerek tepki gösterdi.

Kıvanç Şensöz, 12 Ekim tarihinde Kepez’deki çiçek deposuna gittiğinde Eşref Yunus Yıldırıcı ile karşılaştı. Yıldırıcı özür dilemek için yaklaştığı esnada Şensöz, ani bir şekilde yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere düşürdü. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve bilincinin kapandığı belirlendi. Şensöz tutuklandı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Eşref Yunus Yıldırıcı’nın beyin fonksiyonlarının kaybolduğu açıklandı. Ailesi tarafından Yıldırıcı’nın organları bağışlandı.