Çift İzmir’de Elektronik Mağazadan Bilgisayar Çaldı

İzmir'de eski voleybolcu ve öğretmen sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alındı

Ç.Ö. ve D.A. İzmir’de Elektronik Mağazadan Bilgisayar Çaldı, Sonrasında Teslim Oldular

İddialara göre, daha önce büyük kulüplerde voleybol oynayan ‘smaçör’ Ç.Ö. ve Bursa’da öğretmenlik yapan sevgilisi D.A., otomobil kiralayarak İzmir’e geldi. Çift, Bornova ilçesindeki bir alışveriş merkezine gitti. Ancak alışveriş merkezinde uğradıkları elektronik mağazasından, teşhirde kullanılan bir bilgisayarın çalındığı ihbarı yapıldı.

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek D.A.’nın saat 18.00 sıralarında bilgisayarın alarmını sökerek çaldığını tespit etti. Polis, kiralık olarak geldikleri otomobil ile şüphelileri telefonla arayarak emniyete teslim olmalarını sağladı.

Ç.Ö. ve D.A. bir gün sonra İzmir’e geri döndü ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldular. Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin, İzmir, Antalya ve Bursa’da da elektronik eşya hırsızlığı yaptığı iddia ediliyor. Polis, çalıntı bilgisayar, kamera ve akıllı saatleri teslim aldı. D.A. suçlamaları reddederken, Ç.Ö.’nün ise çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu belirlendi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.