Çift Kazada 8 Kişi Yaralandı: Kastamonu’da Ardı Ardına Meydana Gelen Trafik Kazaları

Kazaya müdahaleye giden itfaiye ekibi de kaza yaptı: 8 yaralı

Kaza, Taşköprü kara yolu istikametinde meydana geldi. Araştırmalara göre, 34 HB 0612 plakalı otomobil sürücüsü olan Berat K., direksiyon kontrolünü kaybederek orta refüjdeki bir ağaca çarptı. Otomobil, karşı şeride geçerek 06 HVV 06 plakalı bir diğer araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada Berat K., Beyza K., İsmail A. ve Umut Ö. yaralandı. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Kazaya müdahale etmek için olay yerine gelen itfaiye ekibinin bulunduğu 37 BL 420 plakalı itfaiye aracı ise Plevne Caddesi’nde Erdoğan Ç.’nın yönetimindeki 37 ET 717 plakalı minibüs ile çarpıştı. Minibüs, çarpmanın etkisiyle savruldu ve kaldırımdaki bir elektrik direğine çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ile itfaiye aracındaki sürücü Ferhat Ş., Metin A. ve Ali Y. yaralandı. Yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Her iki kazada toplamda 8 kişi yaralandı. Kaza sonucunda sıkışan Berat K. ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri her iki kaza ile ilgili inceleme başlattı.