“Çılgın Sayısal Loto: İşte Büyük İkramiye Kazanma Şansını Yakalayabileceğiniz Oyun!”

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Haftanın 3 günü olan Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21:30’da düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişleri sonuçlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto, 1 ile 90 arasındaki sayılardan 6 tanesini seçerek bir kolon oluşturduğunuz bir oyundur. Kolonunuzda en az 2, en fazla 6 sayıyı bildiğinizde çeşitli miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturarak online kupon doldurabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinde de Çılgın Sayısal Loto kuponu oluşturarak oyun oynayabilirsiniz.

Her çekilişte, 90 numaralı küre içinden 6 numara ve bir Joker numarası çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı daha çekilir ve bu sayı bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Kazanma oranı, oynadığınız kolon ve bildiğiniz sayı adediyle değişir. “6 bilen” olarak adlandırılan birinci kategoride, doğru tahmin edilen 6 rakamın kombinasyonunu bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

“5+1 bilen” ikinci kategoride ise, doğru tahmin edilen 5 rakamın yanı sıra 6. rakamın “Joker” rakamıyla eşleştiği kombinasyonlar kazanır.

“5 bilen” üçüncü kategoride ise, doğru tahmin edilen 5 rakamın, 6. rakamın “Joker” rakamından farklı olduğu kombinasyonlar kazanır. “4 bilen” dördüncü kategoride ise, doğru tahmin edilen 4 rakamın kombinasyonunu bilenler ikramiye kazanır.

“3 bilen” beşinci kategoride, doğru tahmin edilen 3 rakamın kombinasyonunu bilenler ikramiye kazanırken, “2 bilen” altıncı kategoride ise, doğru tahmin edilen 2 rakamın kombinasyonunu bilenler ikramiye kazanır.

Kolonları kendiniz doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” seçeneğiyle terminale rastgele rakam seçtirebilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri haftada 3 kez Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılmaktadır. Çekilişleri Milli Piyango’nun resmi YouTube Kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Her bir kolon için 3 TL ücret alınmaktadır. 18 yaşından büyük herkes ÇILGIN SAYISAL LOTO oynayabilir.