Çılgın Sayısal Loto Rekorunu Bekliyor!

Çılgın Sayısal Loto’da 387 milyon TL’yi aşan rekor ikramiye için çekiliş bu akşam... 'Oynamaya gelenler 10-20 kupon oynamaya başladı'

TÜRKİYE’DE ÇILGIN SAYISAL LOTO FEVERANI!

Türkiye’de adeta bir heyecan yaratan Sayısal Loto oyununda yeni bir rekor denemesi yapılıyor. Geçmişte 247 milyon 659 bin 481 TL’lik en büyük ikramiye Silvanlı bir talihliye çıkmıştı. Şimdi ise 387 milyon TL’yi aşan bir rekor hedefleniyor. Çekiliş heyecanı bu akşam yaşanacak.

İstanbul Bahçelievler’deki Uğur El Gişesi’nde yoğunluk yaşanırken, bayi sahibi Ali Kösealioğlu, bu rekor denemesine dair şunları söyledi: “2 kez 10 numara ile büyük ikramiye verdik. İkramiye tutarı arttıkça, insanlar 400 milyon TL’ye yaklaşan ikramiye için oyun oynamaya başladılar. İkramiye rekora koştukça müşteri ilgisi de artıyor. İnşallah doğru kişilere çıkar.”

Kösealioğlu, büyük ikramiyenin kendi bayisinden çıkacağına inanarak, “Herkes gelip Uğur El bayisinden Loto oynamalı. 400 milyon TL’lik ikramiye şansınızı denemeye değer” dedi. Çekiliş heyecanıyla birlikte oyun oynamaya gelenler 10-20 kupon oynamaya başladılar. Gençlerden de büyük ilgi gören oyun, herkesin hayalini gerçekleştirebilecek bir fırsat sunuyor.

Çılgın Sayısal Loto oynayan Abbas Çiçekçi, “400 milyona yaklaşan büyük ikramiyeyi sadece bana değil, 4-5 kişiye çıkmasını isterim” derken, diğer oyun tutkunu Orhan Gözkeser ise “Herkesin şansını denemesini tavsiye ederim. Hayallerinin gerçekleşmesi için bu fırsatı kaçırmamalı” diye konuştu.