Çocuğa Otomobil Çarptı, Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Yaya geçidinde çarptı, hastanenin önüne bırakıp kaçtı

Koşarak Geçmeye Çalışan Çocuğa Otomobil Çarptı, Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Çorlu ilçesi Omurtak Caddesi’nde meydana gelen kaza, 18 Temmuz’da saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. Oğulcan Kalpak, fabrikada çalışan babası Ayhan Kalpak ile gezmeye çıktıktan sonra eve dönüşte koşarak yaya geçidinden karşıya geçmek istedi. Ancak bu sırada bir otomobil çocuğa çarptı. Kazaya tanık olan Ayhan Kalpak, oğlunu kucağına alıp, aracın sürücüsünün yanına gitti. Sürücü, baba ile çocuğu hastaneye götürdükten sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Oğulcan Kalpak’ın bacağında kırık ve vücudunda yaralanmalar meydana geldiği belirtildi. Kazanın ardından zor günler geçiren Kalpak ailesi, yaşadıkları süreci şu şekilde anlattı: “Adam hiç frene basmadan çarptı oğluma. Çarptıktan sonra arabadan indi, durdu, oğlumu ve beni aldı arabaya, hastaneye getirdi. Hastaneye getirdikten sonra bırakıp bizi kaçtı. Oğlumun bacağı kırıldı, ameliyat oldu, doktorlar da çok sağ olsun, ilgilendiler. Sürücü bize hiçbir şekilde ulaşmadı, daha kötü bir şeyler de olabilirdi, ölümlü kaza da olabilirdi. Hiçbir şekilde bize ulaşılmadı. Kaç gündür perişan olduk. Kimin çarptığını bilmiyoruz, belki de ehliyeti yoktu davacıyız. Yaya geçidinde yavaş gitseydi, hiçbir şekilde bu kaza olmayacaktı. Kurallara uysaydı hiçbir şekilde kaza olmayacaktı.”

Polis ekipleri, kaçan sürücüyü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımış durumda.