Çukurova’da Taciz Skandalı: Mahalle Linç Girişimi!

Adana'da 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar! Şüpheliye linç girişimi... Evi taşlandı, duvarlarına sprey boyayla yazı yazıldı

Olay, Çukurova’da Meydana Gelen Ürkütücü Taciz Skandalı

Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evde yaşanan olay, bölgeyi sarsmış durumda. İddiaya göre, taşınma hazırlıkları içinde olan anneanne F.C.’nin yanına gitmek için sokakta top oynayan E.B., topu üst kattaki ev sahibi M.M.’nin balkonuna düşürdü. M.M., balkona çıkarak E.B.’ye “Gel, topunu vereyim” diyerek çağırdı. Ancak işler beklenmedik bir şekilde kötü bir hal aldı. M.M. iddiaya göre, E.B.’ye cinsel istismarda bulunup, kimseye anlatmaması için tehditler savurdu. Bu korkunç durumu kimseyle paylaşamayan E.B., 8 Eylül’de olayı ailesine anlattı.

Olayın duyulmasıyla birlikte mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. M.M.’nin evine akın eden kalabalık grup, linç girişiminde bulundu. Ancak polisin zamanında müdahalesiyle M.M. linç edilmekten kurtuldu ve hastaneye kaldırıldı. E.B.’nin ailesinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve M.M. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.M., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Bu olayın ardından kimliği belirsiz kişiler, M.M.’nin evine taş atarak duvarlarına “çocuk tacizcisi”, “daha 8 yaşında”, “adalet sağlanacak” gibi yazılar yazdı.

Olayın şokuyla baş eden baba O.B., çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirterek, “Biz, olayı sonradan öğrendik. Kızımız Narin ve Sıla’ya üzülürken, bir de oğlumuzun psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu gördük. Eşim, komşularına kira nedeniyle anlaşmazlık yaşadığımızı söylüyormuş. Bu zor zamanımızda tek isteğimiz, M.M.’nin hak ettiği cezayı almasıdır” dedi.