Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti Eskişehir Adayları Tanıtıldı, Gerçek Belediyecilik İçin Yola Çıkılıyor.

AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adayları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta hizmet belediyeciliği yükselecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de gerçekleştirilen AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda önemli mesajlar iletti. Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı ve AK Parti’nin Eskişehir adaylarını duyurdu. Alpu ilçesinde Alparslan Kokubeylikova, Beylikova’da Vahit Karaç, Çifteler’de Kadir Bıyık, Günyüzü ilçesinde Hidayet Özmenhan ve Bekir Belceli, İnönü’de Serhat Hamamcı, Mahmudiye’de Murat Uçar, Mihalgazi’de Zeynep Güneş, Mihalıççık’ta Halil Sami Barış, Odunpazarı’nda Özkan Alpseyit, Gölpazarı’nda Erhan Erden, Sivrihisar’da Hüseyin İlhantepe, Tepebaşı’nda Hamit Yüzügüldü olarak belirlendi.

Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmanın ardından, Eskişehir’in tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına olan inancını dile getirdi. Milletin ortak değerlerinin istismarı siyasetinin sona erdiğini belirten Cumhurbaşkanı, “31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin sembolü olacaktır. Eskişehir, Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin öncülüğünü yapacaktır” dedi.

Erdoğan, konuşmasında şöyle devam etti: “Ülkemizin ve şehirlerimizin vakit kaybettiren, kaynak ve enerji israfı yaratan gösteriş, ajans, ideolojik dayatma ve milletin değerlerinin istismarı siyasetinden uzaklaşma zamanı geldi. 30 yıl önce belediyelerde elde edilen başarılarla milletin gönlünü kazanmış bir kadro olarak, önümüzdeki seçimlerde aynı yolu izlemeye devam edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’e gelerek yapılan toplantıya, AK Parti milletvekilleri ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ile birlikte katıldı. Şehit Anıl Gür Spor Salonu’nda yapılan tanıtım toplantısında coşkuyla karşılanan Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir’in büyükşehir ve ilçelerinde destan yazacaklarını ifade etti.

Erdoğan, konuşmasında iktidar oldukları günden bu yana kalkınma ve atılımların yanı sıra kurulan tuzaklarla mücadele ettiklerini vurguladı. CHP’nin politikalarını eleştirerek, şehirlerin geleceğe hazırlanmasının CHP’nin derdi olmadığını söyledi. Erdoğan, “Düşmanımız bile olsa, belediyeleriyle bir araya geleceğimizi belirtiyoruz. Gerçek belediyecilikle tanışmak, Eskişehir gibi şehirleri yönetmek istiyoruz” şeklinde konuştu.