Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa Ziyareti Kapsamında Şehirdeki Halkla Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Bursa ziyareti sırasında yaptığı konuşmada şehre duyduğu memnuniyeti ifade etti. “Bursa’da sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bursa yüz yıllardır gönüllerimizi imar ediyor. Bu şehir ecdadımızın medeniyet anlayışının yaşayan örneğidir.” diyerek şehrin tarihi ve kültürel önemine vurgu yaptı.

Bursa’nın misafirperverliğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı, “Bursa nasıl Balkanlar’dan Kafkaslar’a başı dara düşenlere kucak açmışsa biz de bu coğrafya ile bağlarımızı daima güçlendiriyoruz.” dedi. Ayrıca Bursa’nın sanayi ve tarım alanındaki başarısına da değinen Erdoğan, “Bursa nasıl sanayi ve tarım üretimindeki gücü ile dünyaya nam salmışsa biz de diplomaside aynısını sergiliyoruz.” şeklinde konuştu.

14-28 Mayıs seçimleri sürecinde Bursalıların desteğine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Desteğiniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

AK Parti Bursa mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da Halkla Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa ziyareti kapsamında yaptığı konuşmada şehre duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Bursa’da sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bursa yüz yıllardır gönüllerimizi imar ediyor. Bu şehir ecdadımızın medeniyet anlayışının yaşayan örneğidir.” şeklinde konuşan Erdoğan, şehrin tarihi ve kültürel önemine vurgu yaptı.

Bursa’nın misafirperverliğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı, “Bursa nasıl Balkanlar’dan Kafkaslar’a başı dara düşenlere kucak açmışsa biz de bu coğrafya ile bağlarımızı daima güçlendiriyoruz.” dedi. Ayrıca Bursa’nın sanayi ve tarım alanındaki başarısına da değinen Erdoğan, “Bursa nasıl sanayi ve tarım üretimindeki gücü ile dünyaya nam salmışsa biz de diplomaside aynısını sergiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14-28 Mayıs seçimlerinde Bursalıların gösterdiği destekten ötürü teşekkürlerini ileterek, “Desteğiniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” diyerek konuşmasını noktaladı.