Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlerle İstanbul Programında Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da gençlerle buluştu... Ahmet Kaya'yı dinlerken duygulandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle İstanbul Programında Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul” programına katıldı. Erdoğan, İstanbul’da gençlerle yüz yüze gerçekleştirdikleri etkinliğe, canlı bağlantıyla diğer 80 ildeki gençleri de misafir ettiğini belirtti. Gençlerin parlamentonun kapısını açtıklarını vurgulayan Erdoğan, “Bizimle birlikte yeni bir dünya ülkemizde kuruldu ve güç kazanarak devam ediyor” dedi. Ayrıca belediye başkan adayları ve meclis üyesi adaylarına başarılar dileyen Erdoğan, gençlerin Ramazan’ını da tebrik etti ve dualarını iletti.

Erdoğan, barışın, adaletin, kardeşliğin ve dayanışmanın hakim olduğunu bir dünyanın temennisinde bulunarak, “Ülke ve millet olarak en büyük hazine olan İstanbul’un, bu mücadelenin öncülüğünü yapacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca gençlere hitap ederek, “Gençlerimizle her buluşmamızda, onlardaki enerjiyi, heyecanı, coşkuyu ve aşkı hissediyoruz. Sizlerin dinamizmi bizi de yeniliyor, güçlendiriyor” dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin en büyük gençlik yapılanmasına sahip partisinin genel başkanı olduğunu ve gençlik kollarının üye sayısının diğer partilerden fazla olduğunu belirtti. Ayrıca Cumhur İttifakı’na büyük destek veren gençlerin, sandıkta birinci çıkacaklarına inandığını ifade eden Erdoğan, “Ülkemiz için büyük bir görev üstleneceksiniz. Ellerinizi taşın altına koyarak Türkiye’nin geleceğine katkı sağlayacaksınız” sözleriyle gençlere seslendi.

Erdoğan’ın programda gençlerin sorularını yanıtladığı bölümde, gençlerle olan bağının gücünü vurgulayan ve Türkiye’nin gençleriyle gurur duyduğunu belirten Erdoğan, geleceğin liderlerinin bugün gençler arasından çıkacağına inandığını söyledi. Program, İstanbul AK Parti Gençlik Kolları’nın hazırladığı şarkıyla sona erdi.