Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Vatandaşlarla Buluştu ve Kritik Konulara Değindi

Yatırımlarımız birer birer devrede

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün İstanbul’da bazı ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Sultangazi ve Bahçelievler mitinglerinde yaptığı konuşmada, “Artık Türkiye’nin potansiyelini, asıl hedeflerimize ulaşmak için kullanabileceğimiz yere geldik. Türkiye Yüzyılı bu vizyonun adıdır.” diyen Erdoğan, yerli ve milli otomobil TOGG ve savunma sanayi ürünlerinin gelecekteki yüksek teknolojiye dayalı üretim modelinin adı olduğunu belirtti. Hayat pahalılığına da değinerek, enflasyonu düşürmeye kararlı olduklarını vurguladı. 

Erdoğan, Muharrem Bey’in adaylık sürecinde uğradığı kumpasa da değindi. “Bu bir FETÖ taktiğidir. Geçmişte de bunlar yapıldı. Tabii Kılıçdaroğlu bu makama malum bir kaset komplosuyla geldi.” diyen Erdoğan, adaylıktan çekilen Muharrem Bey’i aradığını da ifade etti. Aynı zamanda, Rusya’ya yönelik yapılan saldırılara da dikkat çekerek, “Rusya’yla olan bizim münasebetlerimiz şu anda Amerika’yla olan münasebetlerimizden geri değil.” dedi. 

Erdoğan ayrıca, LGBT topluluğuna yapılan eleştirilere de değinerek, “AK Parti’nin içine LGBT sızamaz. Çünkü biz, aile kurumunun kutsiyetine inanıyoruz.” şeklinde konuştu. Seçimlere de değinen Erdoğan, “Bu seçimin sonunda ya terör örgütü tamamen bitecek ya da yeniden milletimizin canına, malına, namusuna göz dikecek güce kavuşacak.” dedi ve sandıktan çıkacak sonuca saygı duyacaklarını belirtti.