Cumhurbaşkanı Erdoğan Sandıklara Sahip Çıkmaya Çağırdı ve Oyunu Kısıklı’da Kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oy Kullanma İşlemi Sonrası Sandıklara Sahip Çıkmaya Çağırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy verme sürecinin sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum” dedi.

Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda oy kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı burada Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karşıladı. Oy kullanacağı sınıfa giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık görevlileriyle tokalaşıp oy kullandı. Oy kullanan Erdoğan, “Yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın oy kullandığı sandıkta 346 seçmen olduğu öğrenildi. Oy kullanma işlemi sonrası okul bahçesinde bekleyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen Erdoğan’a bir engelli vatandaş hediye takdim etti.