Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Sözleşmeli Er Evcin’in Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesini ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı sırasında yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütleriyle gerçekleştirilen mücadelede gösterdikleri cesaret ve fedakarlıkla ülkenin güvenliği için şehit olan kahraman askerimizin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Sonrasında, Evcin ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Vatanımızın birliği ve milletimizin huzuru için canlarını seve seve feda eden kahraman askerlerimize minnettarız. Onların kahramanlıkları ve fedakarlıkları asla unutulmayacak” dedi.

Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in ailesi ise Cumhurbaşkanının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin kendilerine verdiği destek ve sahip çıkmanın kendilerini güçlendirdiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede şehit olan askerlerin ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti ve vatan savunmasında şehit olan kahraman askerimizin aziz hatırasının daima yaşatılacağını vurguladı. Bu ziyaret, Türk devletinin askerlere gösterdiği özverili desteğin bir göstergesi olarak kabul edildi.

Bu anlamlı ziyaret, Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendiren ve teröre karşı verilen mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatan bir olay olarak kaydedildi.