Cumhurbaşkanı ve Bakanı: Önemli Gelişmeler!

Adalet Bakanı Tunç: Sıfatı ne olursa olsun üzerine gidilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Tunç Arasında Önemli Görüşme

Son günlerde sıcak gündemi meşgul eden, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile sürpriz bir görüşme yapan Adalet Bakanı Tunç, dün AK Parti grup toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Adalet Bakanı Tunç’un yaptığı açıklamaya göre, devam eden soruşturmalar ve yargılamalar titizlikle incelenmekte. Tunç, “Cumhuriyet savcılarımız iddialarla ilgili konularda gerekli soruşturmaları titizlikle yapıyor. O nedenle yargımıza güvenelim” dedi.

Bakan Tunç, adaletin tarafsızlığına vurgu yaparak, “Tarafsız, bağımsız yargımız, suç işleyen herkesin üzerine gidecektir” ifadelerini kullandı. Tunç, soruşturmaların ve kovuşturmaların sonuçlarının beklendiğini ve bu sonuçlara göre hareket edileceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Sabırla Bekleyin Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da AK Parti grubunda gazetecilerin sorularına karşı sosyal medyadan yaptığı açıklamanın yeterli olduğunu belirtti. “Bugün bilgi verdim Cumhurbaşkanıma” diyerek ek bilgi vermeyeceklerini söyleyen Yerlikaya, “Daha sonra. Yakında, yakında, sabredin” diyerek gazetecileri bilgilendirmeye davet etti.