“Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Çorumlulara Konuştu: ‘Doğru Adamla Yola Devam Ediyoruz'”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan muhalefete eleştiri: "Bunlarınki mevsimlik milliyetçilik"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sincan’ın Çorumlularıyla bir araya geldi. Oktay, Ankara’dan milletvekili seçimlerinde AK Parti’yi birinci parti yaparak ikinci tura yürüdüklerini, Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla bir kez daha Cumhurbaşkanı seçmek için Çorumluların desteğiyle yola devam ettiklerini söyledi.

Muhalefeti eleştiren Oktay, “14 Mayıs seçim sürecinde olan biteni bütün açıklığıyla gördünüz” dedi ve Yedili Maşa’nın kimlerle işbirliği yaptığını, kimlerden talimat aldığını açıkladı. Ayrıca muhalefet partilerinin 15 Temmuz’da halkın tankını, askerini ve silahlarını devlete çevirenleri serbest bırakacaklarını, FETÖ’cüleri yeniden devlet kadrolarına alacaklarını ve Türkiye’nin güneyinde kurulmak istenen terör koridoruna karşı bölgede görev yapan Türk askerini oradan çekeceklerini söylediklerini belirtti.

Oktay, aile ve gençlik bankası kurarak yeni evlenen çiftlere faizsiz evlilik kredisi vereceklerini, yüksek öğrenimdeki gençlere cep telefonu ve bilgisayar alırken vergi muafiyeti sağlayacaklarını, gelir seviyesi asgari hayat standardının altında olan hanelere Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi’ni hayata geçireceklerini ve en düşük kamu görevlisi maaşını Temmuz ayından geçerli olmak üzere 22 bin lira seviyesine yükselteceklerini açıkladı.

Oktay, muhalefetin mevsimlik, gündelikçi siyaset yapan birinci turda LGBT’ci, FETÖ’cü, mandacı, Kandil’ci olan ancak ikinci turda vatandaşları kandırmak için milliyetçi, devletçi, vatansever olduğunu söyledi. Son olarak da Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısı yaparak, “Çorumlu doğrudan şaşmaz. İkinci turda da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak ‘Doğru adamla yola devam’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.