Dans Adrenalin: İstanbul’da Muhteşem Dans Eserleri Sahnelenecek!

‘Dans adrenalin’ 5 eserle geliyor

İstanbul AKM ve Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası dansseverlere dolu dolu bir sezon sunuyor. 4 Kasım’da gerçekleşecek prömiyeri ile başlayacak olan “Dans Adrenalin” etkinliği, 12 Aralık tarihine kadar birbirinden etkileyici performanslara ev sahipliği yapacak.

Koreli koreograf Dong Kyu Kim’in “Seni Görüyorum” isimli eseri, izleyicilere duygusal bir dans deneyimi sunacak. Alper Marangoz’un ise “Bahar” adlı çalışması, doğanın uyandığı bu mevsimi yansıtacak nitelikte olacak. Ferhat Güneş’in “RESIDE/Düşler 3 Kere Görülmeli” ve İhsan Rüstem’in “Anikka” isimli eserleri ise sahne sanatlarının sınırlarını zorlayacak.

Bu etkinlikler 15-24 Kasım tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda, 28 Kasım’da İstanbul AKM’de, 2 Aralık’ta yine Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda ve 12 Aralık’ta tekrar İstanbul AKM’de sahnelenecek.

Dansseverler, bu muhteşem etkinliklerin yolunu tutarak dansın büyüleyici dünyasına adım atma fırsatı yakalayacak. Unutulmaz anlara tanıklık etmek için bu performanslara mutlaka katılmanızı öneriyoruz.