Denizbank Şube Müdürüne Yeni İddianameler: Şikayetçilerin Mağduriyeti Ortaya Çıkıyor

Seçil Erzan soruşturmasında mağdur sayısı 21'e çıktı! 'Nuray Abla çok mağdur oldu' demişti...

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden dava ile ilgili olarak, iki yeni iddianame hazırlandı. Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şube Müdürü Seçil Erzan’ın da aralarında bulunduğu 7 sanıklı dava kapsamında, Nuray Şengüler ve Deniz Güzel’in şikayeti üzerine iki yeni iddianame savcılık tarafından mahkemeye sunuldu. Mahkemenin, iddianameleri değerlendirme aşamasında olduğu bildirildi.

Davaya ilişkin yapılan soruşturma sonucunda, banka müdürü Seçil Erzan’ın, şikayetçi Nuray Şengüler’i özel müşterilerin katılabileceği gizli bir fona yatırım yapmaya ikna ederek defalarca kez para aldığı iddia ediliyor. Seçil Erzan, savcılık ifadesinde, eski müşterisi olan Şengüler’i mağdur ettiğini belirterek, “Toplamda fonda hisse senedi alıp satacağımı ve daha fazla para ödeyeceğimi vaat ederek ondan 12 milyon liraya yakın para aldım ancak ödeyemedim. Nuray Abla’nın parasını kesinlikle ödeyeceğim. Benim yüzümden çok mağdur oldu” şeklinde konuştu. Erzan, ikinci savcılık ifadesinde ise, “Nuray Şengüler, gerçekten fon vaadi ile mağdur ettiğim insanlardan biri. Kendisinden 10 milyon lira ve 55 bin dolar para aldım. Ancak şu anda 400 bin dolar borcum var. Bu parayı parça parça teslim aldım” dedi.

Ayrıca, Seçil Erzan’ın, annesinin kardiyoloğu olan Deniz Güzel’den de para aldığını ifade etmişti. Erzan, “Deniz Güzel, paranın benden daha iyi değerlendirilmesi için bana verdi. Ben de bu parayı, yakın arkadaşım olan Nazlı Can’ın hesabına havale ettim. Toplamda 150 bin dolarlık bir tutar söz konusu” şeklinde konuştu.