Denizli’de Ardı Ardına Meydana Gelen Trafik Kazalarında 18 Kişi Yaşamını Yitirdi

Denizli 16 saat arayla iki kere kahroldu

Afyonkarahisar’dan Muğla’ya tur düzenleyen bir grup, dün akşam geri dönüş için yola çıktı. Melih Turizm’e ait yolcu otobüsü, Hüseyin Konuş’un yönetiminde 21.00 sularında Denizli Pamukkale’de önündeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Yolcu otobüsü devrilirken, hafif ticari araç karşı şeride geçerek minibüse çarptı.

Hafif ticari araçta bulunan sürücü Yiğit Mutluluk (19), kardeşi Eren Mutluluk ve anneleri Mevlüde Mutluluk olay yerinde hayatını kaybetti. Babaları Ramazan Mutluluk ise ağır şekilde yaralandı. Otobüs ve minibüsteki 53 yaralı ile Ramazan Mutluluk hastanelere kaldırıldı. Ancak, Ramazan Mutluluk hastanede hayatını kaybetti. Otobüs şoförü Hüseyin Konuş tedavi sonrasında gözaltına alındı.

Ayrıca, Ramazan ve Mevlüde Mutluluk çiftinin 17 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle ikiz çocuk sahibi oldukları ve Yiğit ile Eren Mutluluk’un bu yıl üniversite sınavına girdikleri, Eren’in Pamukkale Üniversitesi’ne yerleştiği, Yiğit’in ise ikinci tercihini yapacağı öğrenildi. Mutluluk Ailesi’nin cenaze namazları dün ikindi vakti kılınmasının ardından defnedildi.

Aynı gün sabaha karşı ise Denizli Honaz ilçesi yakınlarında başka bir feci kaza daha gerçekleşti. Afyonkarahisar’dan Denizli yönüne giden Bekir Atman’ın kullandığı kum yüklü kamyon, 05.00 sularında kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı yönden gelen İbrahim Sungur’un yönetimindeki otobüse çarptı. Bu kazada polis memuru Birol Küçük dahil 7 kişi hayatını kaybetti. Otobüs şoförü, muavin, 39 yolcu ve kamyon şoförü yaralandı.