“Denizli’de Kadına Yönelik Silahlı Saldırı: Saldırgan Para Karşılığı Saldırdı”

Reddedilince dehşeti yaşattı! Tetikçi tuttu

Denizli Merkezefendi’de gerçekleşen son derece üzücü bir olayda, 4 Haziran tarihinde Buse Bulut isimli genç bir kadının evinden çıkıp aracına binmesi esnasında motosikletli bir saldırganın önü kesilmiş ve kadın sol bacağından tabancayla vurulmuştur. Zorlu bir tedavinin ardından Bulut hastaneden taburcu edilmiştir.

Polis ekipleri tarafından hızlı bir şekilde yapılan çalışmalar sonucunda plakası olmayan motosikleti kullanan saldırganın Ekrem Boz’dan 15 bin lira aldığı tespit edilmiştir. Gözaltına alınan Serhat Kösen, suçlamaları kabul ederek olayın bir gün öncesinde Bulut’un evinin çevresinde Boz ile birlikte keşif yaptıklarını belirtmiştir. İfadesinde olay günü yaklaşık 2 saat boyunca Bulut’un evinin önünde bekleyip saldırı gerçekleştirdiğini söylüyor. Kendisine yardım etmeye çalıştığı için Bulut’un iyi niyetli biri olduğunu düşündüğünü ancak para ihtiyacı olduğu için saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etmiştir.

Olayın ardından yapılan soruşturmalar sonucunda Boz ve Kösen tutuklanmıştır. Bulut ise ifadesinde Boz ile bir arkadaş ortamında tanıştıklarını, kendisini sürekli olarak rahatsız ettiğini ancak kabul etmeyince silahlı saldırıdan önce “Sana ev alırım, araba alırım” gibi tehditkâr mesajlar aldığını belirtmiştir.

Bu üzücü olay, kadınların ne kadar büyük bir güvensizlik ve risk altında olduğunu göstermiştir. Güvenlik kurallarına uyulması hayati önem taşımaktadır.