Devlet Bahçeli Ülkü Ocakları’na Destek Verdi

Bahçeli: Veremeyeceğimiz hesap yoktur

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Kızılcahamam’da düzenlediği “İl Ocakları Başkanları Eğitim Programı”nın açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Ülkü Ocaklarını kötülemeye çalışanlara ve suç örgütü olarak nitelendirenlerin amacını gözler önüne sererek, “Küresel ve bölgesel krizleri Türkiye’ye ihraç etmeye çalışanların karşısında dik duran Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne yöneltilen suçlamaların temelsiz olduğunu” belirtti. “Gelişmeler karşısında sakin olmak ve ölçülü davranmak gerektiğini vurgulayan Bahçeli, “OYUNLARDAN UZAK DURUN” çağrısında bulundu ve “Hiçbir zorluk sizi durdurmasın, sorunlardan yılmayın, tuzaklardan ve karanlık oyunlardan uzak durun” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ayrıca sokak hayvanları sorununa ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Sorunun çözümü için Meclis ve hükümet nezdinde çalışmaların başlatılacağını, belediyelerin bu konuda gerekli adımları atacağını ve tehlikeli boyutlara ulaşan duruma son verileceğini” belirtti. “Sokak hayvanları düzenlemesinin detaylarına girmeyen Bahçeli, “Asgari ücret tartışmaları” hakkındaki soruya ise, “Asgari refah seviyesinin altında kimseyi bırakmamak gerektiğini ve benzer teklifler geldiğinde gerekli desteklerin sağlanacağını” ifade etti.