“Devlet Bahçeli’nin Güncel Konuşması”

MHP lideri Devlet Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız, polemik üretenler sevinmesin

Devlet Bahçeli’nin Konuşmasından Öne Çıkanlar

Devlet Bahçeli, TBMM’yi bize emanet eden başta Atatürk olmak üzere kurucu mebusları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anarak başladığı konuşmasında, Türkiye’nin seçimsiz bir döneme girdiğine dikkat çekti. Önümüzdeki dönemin verimli gelişmelere sahne olması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, “Vatandaşın beklentisi sürdürülebilir hizmettir” dedi.

Bahçeli, Türkiye’nin milli birlik duygusunun güçlü olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin yüzyılın hedeflerine ulaşmasının tek yolu olacaktır” şeklinde konuştu.

İsrail’in Gazze’deki soykırımını şiddetle kınayan Bahçeli, “Zulme tepki gösteren bir millet, devlet vardır. İsrail’in Gazze’deki soykırımının takipçisi Türkiye’dir” açıklamasında bulundu. Ayrıca, Netenyahu’nun tarihe “katil ve soykırımcı” olarak geçeceğini ifade etti.

Türkiye’nin milli birliği ve bütünlüğüne vurgu yapan Bahçeli, “Türkiye’nin bir Kürt sorunu yok, bölücülük ve terör sorunu vardır” diyerek, milli birlik ve kardeşliğin önemine dikkat çekti.

Bahçeli, Türkiye’nin hak ettiği mevkiye ulaşacağını ve iç işlerine karışma gibi bir niyetlerinin olmadığını belirterek, “Hayat pahalılığı ve enflasyon baskısı telafi edilecek, fırsatçıların yakasından tutulacaktır” dedi.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasıyla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.