Dilan Polat Tahliye Oldu

Özgürlüğünün ilk gününde eşine koştu

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Edildi

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, ‘karapara aklama ve vergi kaçırma’ suçlarından tutuklu bulunduğu cezaevinden önceki gün tahliye edildi. Polat’ı destekleyen ablası Sıla Doğu, Dilan Polat’ın son halini gösteren bir fotoğraf paylaştı. Doğu, fotoğrafın altına “Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız. Toparlanacaksın kardeşim” notunu düştü.

Dilan Polat geceyi ablası, çocukları ve yakınlarıyla evinde geçirdikten sonra sabah eşi Engin Polat’ı cezaevinde ziyaret etmek için Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’na gitti. Dilan Polat ve ailesi, burada tutuklu bulunan eşi Engin Polat’ı ve kayınpederi Sezgin Polat’ı ziyaret edip yaklaşık 1 saat görüştü.

Dilan Polat, cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, ablası Sıla Doğu “Tabii ki çok mutluyuz. İlk kez birbirlerini gördüler. Çok mutlu oldular” dedi. Doğu, gazetecilerin “Engin’in durumu nasıl?” sorusuna ise “Engin’in durumu hiç iyi değil” yanıtını verdi. Dilan Polat’ın bindiği araçta ağladığı görüldü.