“Dilan ve Engin Polat: Banu Parlak Davası Devam Ediyor”

Duygusal duruşma

Dilan ve Engin Polat Çiftine Banu Parlak Saldırısı Davası Devam Ediyor

Dilan ve Engin Polat çifti, sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırı iddialarıyla hapis cezasıyla yargılanmaktadır. Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat ile şikayetçi Banu Parlak dün ilk duruşmada hazır bulundu.

Dilan-Engin Polat çiftinin kızı Nilda Polat ve Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun da duruşmaya izleyici olarak katıldı. Dilan Polat siyah pantolon ve ceket giyerken makyajsız ve içine beyaz tişört tercih etti. Engin Polat da siyah gömlek ve pantolonla duruşmaya katıldı. Polat çifti uzun bir ayrılıktan sonra duygusal anlar yaşadı, göz yaşları sel oldu.

Dilan Polat, eşiyle karşılaşınca duygusal anlar yaşayarak elini öptü, yan yana geldiklerinde ise el ele tutuştular. Duruşma sırasında Polat çifti aralarında konuşurken, Polat’ın yakınlarının nerede olduğunu sorduğu ve duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

“2019’a kadar biz gerçekten yakın arkadaştık. Ben güzellik merkezi açınca bütün olaylar başladı. Bu kurşunlanma olayından sonra dükkânlarım kapandı. Kendimden çok kızımın can güvenliğini düşünüyorum” diyen Banu Parlak, açtığı davada Polat ailesini suçlamıştı. Mahkeme, Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat’ın da arasında bulunduğu 8 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.