Dilara’nın Cesedi ve Aile Eylemi

Kayıp Dilara’dan acı haber

Dilara’nın Cesedi 8 Gün Sonra Bulundu

Bir aile, telefonun saatlerce kapalı olmasından şüphelenerek polis ekiplerine durumu bildirdi. Polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucunda 8 gün sonra Dilara’nın toprağa gömülü haldeki cesedini buldu. Ceset, otopsi yapılması için morga kaldırıldı ve bazı şüphelilerin gözaltına alındığı belirtildi.

‘EVLENMEZSEN ÖLDÜRÜRÜM’

Ağabey Sidar Günana, gözaltına alınanlar arasındaki S.K.’nın kardeşine yönelik tehdit içeren sözler sarf ettiğini belirterek, “Kardeşime ‘Seni seviyorum. Benimle evlenmezsen seni öldürürüm’ dedi. Kardeşim de ‘Ben evlenmiyorum’ dedi. Ben bunu zaten emniyetteki ifademde söyledim. Olayın bu raddeye geleceğini bilmiyordum. S.K. ve yakınları şu anda gözaltında. Hakkettikleri cezayı çekmeliler. Anneler Günü’nde anneye verilecek en büyük acıdır bu” şeklinde konuştu.

Anneler Günü’nde kızının acı haberini alan Zeycan Günana ise “Bir an önce kızımı öldürenlerin bulunmasını istiyorum. Kızımı öldürenler, torunumu annesiz bırakanlar bulunsun istiyorum. Cezalarını çeksinler. Ben o zaman rahat edeceğim. Adalet istiyorum” dedi.