Dilem Karlı, Eşi Tarafından Boşanma Aşamasındayken Bıçaklandı

Geçtiğimiz cumartesi günü Şahintepe Mahallesi’nde yaşanan olayda, Dilem Gül Karlı’nın 5 ay önce Ferhat Karlı ile evlendiği ancak geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Karlı, eşi tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Eşinin ifadesinde, boşanma sürecinde yaşananları anlattığı ve benzer bir olayın daha önce Pendik’te yaşandığı belirtildi.

Olayın şokunu atlatamayan Dilem Karlı’nın babası, kızının durumu hakkında endişelerini dile getirirken, tanıklardan Kamil Tal yaşananları tüyler ürpertici bir şekilde anlattı. Kadına şiddetin önlenmesi için toplumsal duyarlılık arttırılmalı ve gereken yasal önlemler alınmalıdır.

Başakşehir'de dehşet! Eşini defalarca bıçaklayıp ölmesi için başında bekledi... Dilem yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Dilem Karlı Boşanma Aşamasındayken Eşi Tarafından Bıçaklandı

Geçtiğimiz cumartesi günü Şahintepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, daha önceki evliliğinden 2 çocuk sahibi olmasına rağmen 5 ay önce Ferhat Karlı ile evlenmişti. Geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan Dilem, bir buçuk ay önce babasının evine taşınmıştı. Ancak boşanma sürecinde eşinden tehditler almaya başladı.

Dilem Gül Karlı, Küçükçekmece’deki evinden çıkarak Başakşehir’e bir arkadaşıyla iftar açmaya gitmişti. Ancak eşi, onu takip ederek Şahintepe’ye geldi. Burada yaşanan tartışmada Ferhat Karlı, eşini sırtından 7 kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Dilem yerde kanlar içinde kalırken, eşi olay yerinde beklemeye başladı. Polis ve ambulansın gelmesiyle Dilem hastaneye kaldırıldı, Ferhat Karlı ise gözaltına alındı ve tutuklandı.

Ferhat Karlı’nın ifadesinde, bir ay önce boşanma kararı aldıklarını ve eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği öğrenildi. Bu acı olayın benzeri daha önce Pendik’te de yaşanmış, Sevilay Karlı eski eşi tarafından öldürülmüştü. Üstelik, Sevilay Karlı’yı öldüren Ümit Karlı’nın, Ferhat Karlı’nın amca çocukları olduğu ortaya çıktı.

Yaşanan korkunç olayın ardından Dilem Karlı’nın babası Senel Çoban, kızının durumunu “Şu anda yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Gereken ceza neyse sonuna kadar almasını istiyorum.” sözleriyle dile getirdi. Olaya tanık olan Kamil Tal ise, yaşananları “Adam kadının kulağına eğildi, ‘Ben sana yapma dedim, sen durmadın. Ben Beyoğlu’ndan buraya kadar seni takip ettim, burada buldum.’ dedi.” şeklinde anlattı.