Diyarbakır’da Cinayet Şüphelileri Hakkında Soruşturma Tamamlandı

Narin Güran'ın öldürülmeden bir saat önceki görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır’da Kaybolan Narin Güran’ın Öldürülmesiyle İlgili Tutuklu Şüpheliler Hakkında Soruşturma Tamamlandı

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklu amca Salim, anne Yüksel, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma tamamlandı.

Narin Güran’ın Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Narin Güran’ın öldürülmeden yaklaşık 1 saat öncesine ait görüntüler incelendi. Güvenlik kamerası kayıtlarında saat 14.02’de Narin köy yolunda yürürken görüldüğü, yaklaşık 2 dakika sonra aynı yoldan ters yöne koşarak giderken kameraya yansıdığı belirlendi.

Nevzat Bahtiyar’ın Aracı İle İlgili Kayıtların Detayları

Davanın dosyasına giren görüntülerde, Nevzat Bahtiyar’ın, Narin Güran’ın cansız bedenini sakladığını itiraf ettiği anlar da yer aldı. Kayıtlarda, Bahtiyar’ın aracının saat 15.44’te dere kenarına gittiği, bir süre beklediği ve daha sonra dönüşe geçtiği görüldü. İddianamede, Bahtiyar’ın aracının kırmızı renkte olduğu ve olayın ardından Eğertutmaz Deresi’nin yakınında görüldüğü belirlendiği bilgisi yer aldı.