Dr. Kasapoğlu’nun Denizli Ziyareti: Spor ve Hizmet Buluşması

Mehmet Kasapoğlu: Golbol milli sporcularımız yalnız Denizli'nin değil Türkiye'nin gururları

Türkiye Buluşmaları Pamukkale’de Başladı

Sporda altyapı yatırımları ve gençlik projeleri konusunda önemli adımlar atan Dr. Mehmet Kasapoğlu, Denizli programına Gürlesin Tekstil Fabrikası ziyareti ile başladı. Eski Pamukkale belediye başkanı Hüseyin Gürlesin ve fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Kasapoğlu, daha sonra Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Program kapsamında yapılan konuşmada Kasapoğlu, “Hem Denizli genelinde hem de Pamukkale’de yaptığımız spor tesisleri ve gençlik yatırımlarıyla, bu topraklara uzun yıllar hizmet edecek güçlü bir altyapıyı birlikte oluşturduk. Tüm bu eserlerimizle gurur duyuyoruz.” dedi.

Kasapoğlu, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Güzelpınar ve Akköy köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Golbol Milli Sporcularımızla Gurur Duyduk

Paralimpik oyunlarında ülkemizi temsil ederek şampiyonluk elde eden Golbol milli takım sporcuları Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan ile buluşan Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek, “Sizler Türkiye’nin gururu oldunuz. Şampiyonluklarınızın genç nesillere ilham olacağını ve rol model olacağını düşünüyorum. Bu başarınızla gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Kasapoğlu, milli sporcularla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Gülay Kaynak Anadolu Lisesi Ragbi Takımı ve dereceye giren Judo sporcularıyla bir araya geldi. Genç sporcuların ilgisiyle karşılaşan Kasapoğlu, hizmetlerin karşılığını görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Denizli’de Yurt Sorunu Kalmadı

Denizli ziyareti kapsamında açılışını gerçekleştirdikleri Güzelpınar ve Akköy statları ile 2796 kişilik Pamukkale Kız Öğrenci Yurdu ve Kınıklı Spor Tesisleri’ni gezen Kasapoğlu, “Hizmet siyasetini en iyi şekilde uyguladık. Yaptığımız hizmetlerin gençler ve spor severler tarafından kullanıldığını görmek mutluluk verici.” dedi.

Kasapoğlu, Pamukkale Kız Öğrenci Yurdu ziyaretinde, “Bu yıl Denizli merkezde yurt talebinde bulunan tüm öğrencilerin yerleştirildiğini” belirterek, gençler için yaptıkları yurt çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Şehitlerimizin Mirası Üzerine

Denizli programının sonunda 2016 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in ailesini ziyaret eden Kasapoğlu, “Şehitlerimiz bizim için çok değerli. Bu vatan ve şehit aileleri bizim emanetimizdir. Onların hatırasını yaşatmak ve korumak için çaba göstereceğiz.” ifadelerini kullandı. Kasapoğlu, şehit ailelerine dualarını ilettikten sonra ayrıldı.