Dramatik Olay: Arkadaş Ziyareti Kanlı Bitti!

Eşini taciz ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürdü

Bozkurt Mahallesi’nde Olaylı Gece: Arkadaş Ziyareti Kanlı Bitti!

Şişli’de bulunan Bozkurt Mahallesi Bilezikçi Sokak’ta dün sabah Moğolistan uyruklu Sartuul Alagnuden (55) ve Darkhısuren Alagnuden (48) çiftinin evine, arkadaşları Amarsanaa Bulda ve bir kişi ziyarete geldi. Gece saatlerinde Sartuul Alagnuden alışveriş için dışarı çıktığında, akşız eve döndüğünde şok edici bir manzarayla karşılaştı.

Sartuul, eşi Darkhısuren’in Amarsanaa tarafından darp edildiğini görünce aralarında bir kavga çıktı. Bu kavganın ardından Amarsanaa Bulda bıçak darbeleriyle yere yığıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Yapılan kontrolde Amarsanaa Bulda’nın hayatını kaybettiği belirlendi ve polis ekipleri evli çift ile diğer kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette alınan ifadelere göre Darkhısuren Alagnuden, markete alışverişe gittikten sonra arkadaşı Amarsanaa Bulda’nın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve aralarında boğuşma yaşandığını, eşinin olaya müdahale ettiğini ardından bayıldığını ifade etti. Sartuul Alagnuden ise, eve dönüşünde arkadaşının eşini darp ettiğini gördüğünü, kavga çıktığını ve bıçaklama anını hatırlamadığını ifade etti.

Olay, ‘Kasten Öldürme’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen evli çift için şoke edici bir gelişme olarak son buldu.