Düğün Yolculuğunda Tartışma: Otobüste Şiddet Olayı Yaşandı

Palalı dehşet! Hastanelik oldu

Aksaray’da, Erdal Adıgüzel (28) ve annesi Veda Adıgüzel, İstanbul’dan Osmaniye’ye düğün için otobüsle seyahat ediyordu. Ancak, Aksaray-Adana karayolunun 15. kilometresinde, dün sabah saatlerinde, Erdal Adıgüzel otobüsteki diğer yolculardan Mustafa K.’yi (29) ayağına basması nedeniyle uyardı. Bu uyarı sonucunda aralarında tartışma çıktı ve Mustafa K. ile kardeşi Halil İbrahim K. (18), Erdal Adıgüzel’e saldırarak ona şiddet uyguladı.

Diğer otobüs yolcularının araya girmesiyle olay son buldu. Ancak, otobüs kısa bir süre sonra bir dinlenme tesisine mola verirken, Erdal Adıgüzel indiğinde Mustafa K. bu kez pantolonundan çıkardığı bir palayla ona saldırdı. Erdal Adıgüzel, annesinin yanında çene, boyun ve sırt bölgesinden yaralanarak kanlar içinde kaldı. Hemen çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen Erdal Adıgüzel’in durumu ciddi.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek yaklaşık 60 santimetre uzunluğundaki palayı ele geçirdi. Mustafa K. ve kardeşi Halil İbrahim K. gözaltına alındı.

Yaşanan olayı hastanede anlatan Veda Adıgüzel, “Önce muavin ve şoförle tartıştı. Sonra oğlumun ayağına basmış. Oğlum, ‘Neden yerinde oturmuyorsun, ayağıma basıyorsun?’ dedi. Hemen saldırdı. Otobüs durdu ve olayı ayırdılar. Mola verirken indiğimizde palayla saldırdı. Eğer Türkiye’de yolculuk yaparken bile böyle şiddet olayları oluyorsa başka bir şey demek mümkün değil” şeklinde konuştu.

Gözaltına alınan kardeşlerden Halil İbrahim K., abisi tarafından palayla saldırıya uğramasına rağmen basın mensupları tarafından görüntülenirken “Beni güzel çek. Canım istedi bıçakladım” dedi.