Dumlupınar Mahallesi’nde Çıkan Kavga Polisi Harekete Geçirdi

Afyonkarahisar'da aile kavgası kamerada

Dumlupınar Mahallesi’nde bugün saat 13.30 sıralarında, aralarında anlaşmazlık olduğu belirtilen C.N.M. ve teyzesi H.S. sokakta yüz yüze geldiler. İki taraf arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olaya ise daha sonra teyze-yeğen çiftinin eşleri de dahil oldu. Tüm taraflar birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırırken, olay yerinde kimliği belirsiz birkaç kişi de kavgaya katıldı. Çevrede bulunan diğer kişilerin müdahalesiyle taraflar birbirinden ayrıldı ve polise ihbar yapıldı.

Polis kavgayı ayırmaya çalışırken, C.N.M.’nin avukat olduğu iddia edilen eşi, olayı basın mensupları tarafından görüntülenirken hedef aldı ve kimlik kontrolü yapmaya çalıştı. C.N.M. tehdit edici sözlerle basın mensuplarına saldırmaya çalışırken ise, “Kocam avukat, hepinizi mahkemeye vereceğim” dedi. Polis, ifadelerini almak üzere tarafları götürdüğünde ise, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtildi.

Bunun dışında H.S.’nin 17 yaşındaki kızının sosyal medya hesabından uygunsuz fotoğraflarını paylaştığı ve hakaret içeren yorumlar yaptığı suçlamasıyla C.N.M.’den şikayetçi olduğu biliniyor. Ancak birkaç gün önce görülen davada C.N.M.’nin aleyhine beraat kararı verildi. (DHA)